MICHELIN PROMOCIÓ

Vásároljon 4 új Michelin téli vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt a kereskedésünkben, és jelentkezzen a Michelin nyereményjátékára, a Michlein pedig elküdni önnek az ajándék vásárlási utalványt, sőt további sorsoláson vehet részt! 

1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú téli és négy évszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre .

2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.

3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 7400000 HUF

4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.

5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro

6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.

6. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes.

7. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.

8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin téli vagy CrossClimate abroncsot vásárol.

9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények: 400 darab 6000 HUF értékű, 100 darab 10000 HUF értékű, illetve 250 darab 16000 HUF értékű vásárlási utalvány.

10. A feltüntetett kép illusztráció.

11. Az akció időtartama: 2021. október 1. - november 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet  részt venni.

12. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2021. december 10-ig el kell végezni.